Телефон: +359 899 171 617

Противоепидемични мерки

За да гарантира Вашата безопасна и спокойна почивка, нашият екип работи усилено за осигуряване на максимално високо ниво на хигиена и дезинфекция. Ще се отзовем на вашите нужди по подобаващ и безопасен начин, което да бъде в съответствие с указанията, издадени от министертвото на туризма и здравеопазването
За гарантиране безопасността на гостите и служителите ни на територията на комплека, екипът на СПА хотел Армира ще се придържа към строги правила:

1. С цел предпазване на здравето на околните Вашата температура ще бъде измерена при влизането Ви в комплекса. Няма да бъдат допускани гости с грипоподобни симптоми.

2. Всички хотелски зони и съоръжения се дезинфекцират регулярно- общи части, хотелски стаи, ресторант, спа зона и всички други места, на които гостите имат директен контакт.

3. На територията на хотела са поставени дезинфектанти, които са на Ваше разположение денонощно.

4. Всички наши служители преминават през филтър, мерене на температура, проверка на здравословното състояние.

5. Работещите на територия на Хотелски комплекс „Армира“ са преминали обучение във връзка с прилагане на извънредните противоепидемични правила, съобразени с изискванията на заповедите на Министъра на здравеопазването.

6. Бъдете отговорни и спазвайте дистанция от 1.5 метра както между себе си и останалите гости, служители на хотелски комплекс „Армира“

7. Изхранването в хотела ще бъде съобразено изцяло с въведените в страната ни противоепидемиологични мерки

От хотелския мениджмънт