Телефон: +359 899 171 617

Хотелски комплекс "Армира" носи името на древноримската вила "Армира", построена по времето на император Адриан (117 г. - 138 г.), в близост до град Ивайловград. Хотелски комплекс "Армира"  се състои от основна част и Апарткомплекс, отстоящ на 150 метра.

 

Богато декорирана с мозайки, мраморни пластики и облицовка, днес красотата й оживява в съвременен комплекс с особен дух и очарователна привлекателност.

Хотелът се намира на 12 км. от гр. Стара Загора, в курортно селище Старозагорски минерални бани - съвременен балнеологичен курорт с уникална природа и минерална вода, чиито лечебни показатели влияят благотворно върху опорно-двигателния апарат и периферната нервна система, повдига тонуса и задължава да се завърнете отново.

Комплекс "Армира" разполага с модерно обзаведени стаи, вили и апартаменти, SPA център, ресторант, басейн, фитнес, сауна, парна баня, конферентна зала, както и допълнителни услуги за вашия пълноценен релакс и комфорт.

Централното разположението на хотелския комплекс позволява посрещане / изпращане  на своите гости по модерни автомагистрали от по–големите  летища на България - аерогара  София – на 2 часа от хотела, аерогара Бургас - час и 30 минути от хотела, аерогара Пловдив - 1 час от хотела.

Армира - Hotel & SPA

Галерия

Армира - Hotel & SPA

Настаняване

ADDRESS

Старозагорски бани - Стара Загора ( България )

PHONE

+359 4111 2223, 07003 1991

EMAIL

reservation@armirahotel.com

Our rooms

Армира Hotel & SPA

Апартамент – Делукс с една спалня

GUESTS

м²

Апартаментите делукс с една спалня са светли и просторни, с неповторима гледка към заобикалящата ги дъбова гора.

BOOK NOW FROM лв.

Армира Hotel & SPA

Апартамент – Супериор

GUESTS

м²

Апартаментите супериор са напълно обновени с авторски дизайн и стилно обзавеждане. Състоят се от спалня и просторен хол...

BOOK NOW FROM лв.

Армира Hotel & SPA

Двойна стая – Делукс

GUESTS

м²

Стаите са изцяло реновирани, с авторски дизайн и стилно озбавеждане. Разположени са на тихо и спокойно място в Апартхотел „Армира”.

BOOK NOW FROM лв.

Армира Hotel & SPA

Студио – Супериор

GUESTS

м²

Студиата са oбзаведени изцяло по дизайнерски проект. Студиото Супериор се състои от обособена зона с голяма спалня и дневна зона

BOOK NOW FROM лв.

Армира Hotel & SPA

Апартамент – Делукс с две спални (до 4-ма гости)

GUESTS

м²

Апартаментите делукс са светли и просторни, с неповторима гледка към заобикалящата ги дъбова гора.

BOOK NOW FROM лв.

Армира Hotel & SPA

Вила – Делукс

GUESTS

м²

Вилите делукс са обширни и комфортни, разположени на два етажа, тип мезонет, в непосредствена близост до основната сграда на хотела.

BOOK NOW FROM лв.