Телефон: +359 899 171 617

Събития и конференции

Събития

Армира Hotel & SPA Ви предлага най-доброто за Вашето сватбено тържество, банкет, рожден ден, семейно тържество или бизнес парти! С персонално отношение към Вас, ние работим, вдъхновени от Вашите мечти, Вашите емоции и нашия професионален опит. Ние сътворяваме едно красиво и приказно събитие.
Армира Hotel & SPA Ви предлага възможност да се организира Сватбеното тържество в бална зала Армира. За официалната Сватбена вечеря Ви предлагаме варианти на менюта за Ваш избор, както и възможност за дегустация на избраното меню. Възможност за организиране на Изнесен ритуал (граждански и църковен брак) в градината на хотела, както и Коктейл.

Конференции

Комплекс „Армира“ притежава всичко необходимо за провеждане на Вашата среща с бизнес партньори, тиймбилдинг, семинар или конференция.

Тишината и чистият въздух, както и многобройните възможности за отмора могат да изиграят ключова роля за ефективността на междуекипната комуникация по време на Вашето събитие.

Това рядко съчетание на предпоставки е ценено в деловите среди и е важен инструмент за повишаване на резултатите в перспектива.

Хотелски комплекс Армира предлага три, изцяло оборудвани, конферентни зали за вашето събитие:

Конферентна зала 1 с капацитет до 130 човека

Конферентна зала 2 с капацитет до 70 човека

Бизнес зала Армира с капацитет до 20 човека